Skijaško trčanjeAlpsko skijanje
SLUŽBENO JE : IMAMO OLIMPIJKU!!!!

Vedrana Malec prva je zagrepčanka u povijesti koja će nas na Olimpijskim Igrama predstavljati u skijaškom trčanju. Vedrana u Soči putuje za 10 dana i sa A normom koju je ostvarila još protekle sezone,a ove samo potvrdila nastupiti će na 4 utrke: 15km skiatlon, sprint, 10km, 30km.

Da nije sama i da ima vjerne navijače iza sebe pokazali su joj njezini Šestinačani na fešti u njezinu čast. Feštu je organizirala gradska četvrt Podsljeme na čelu sa Krešimirom Kompesakom i predsjednikom mjesnog odbora Šestine Andrijom Šobarom. Velika čast i priznanje Vedraninim rezultatima bila je dolazak gradonačelnika Milana Bandića i još mnogih važnih ljudi iz zagrebačkog i Hrvatskog sporta.

Kako smo se svi zajedno proveli pogledajte na slikama PROGLAŠENJE NAJBOLJIH U SEZONI 2014/2015
PRVI I DRUGI KLUB U CICIBANIMA SEZONI 2014/2015MINI ŠKOLA SKIJAŠKOG TRČANJA ZA ODRASLE
Organiziramo skolu skijaskog trcanja za odrasle na Sljemenu kod apartmanske kuce Snjezna Kraljica!HRVATSKI POKAL 6,Brod Moravice 01.02.2015.: TENA HADŽIĆ SREBRNA
Skijaški klub „Budućnost“ organizirao je natjecanje klasičnom tehnikom za Hrvatski pokal na dobro nam poznatoj stazi u Ravnoj Gori. Natjecanje su obilježili nanosi snijega...HRVATSKI POKAL 5, Ravna Gora 31.01.2015.: HANA I LEONA IZNENAĐENJE DANA!
Na novo napadalom snijegu, u dobroj organizaciji TSK Ravnogorac osvojili smo novih 5 medalja! Najveće iznenađenje bile su bronce ...