Skijaško trčanjeAlpsko skijanje
FINALE HRVATSKOG POKALA: Vedrana zlatna, Katarina srebrna, Yvonne brončana

Na najljepši način zaokružili smo ovogodišnju priču natjecanja za Hrvatski pokal u skijaškom trčanju. Na prostoru Vrbovske poljane zadnja ovosezonska utrka bila je pursuit natjecanje sa startom po zaostatku od prethodnog dana.

Još jednom smo potvrdili da imamo najjači ženski seniorski sastav. Vedrana Malec svoju je dominaciju prvoga dana samo još povećala u odnosu na druge skijašice,a najbliža joj je i dalje ostala naša Katarina Zubčić sa osvojenim srebrom.

Najbolja naša juniorka Yvonne Mrzljak borila se sa 3 „biatlonke“ kojima je slobodan način tehnike dominantnije. Iako je na polovici utrke gubila medalju, u zadnjim je metrima utrke na 7km prestigla svoju konkurenticu iz Bjelolasice i ponovno potvrdila broncu s kojom je startala nakon jučerašnje utrke.

Bravo cure!PROGLAŠENJE NAJBOLJIH U SEZONI 2014/2015
PRVI I DRUGI KLUB U CICIBANIMA SEZONI 2014/2015MINI ŠKOLA SKIJAŠKOG TRČANJA ZA ODRASLE
Organiziramo skolu skijaskog trcanja za odrasle na Sljemenu kod apartmanske kuce Snjezna Kraljica!HRVATSKI POKAL 6,Brod Moravice 01.02.2015.: TENA HADŽIĆ SREBRNA
Skijaški klub „Budućnost“ organizirao je natjecanje klasičnom tehnikom za Hrvatski pokal na dobro nam poznatoj stazi u Ravnoj Gori. Natjecanje su obilježili nanosi snijega...HRVATSKI POKAL 5, Ravna Gora 31.01.2015.: HANA I LEONA IZNENAĐENJE DANA!
Na novo napadalom snijegu, u dobroj organizaciji TSK Ravnogorac osvojili smo novih 5 medalja! Najveće iznenađenje bile su bronce ...