Skijaško trčanjeAlpsko skijanje
HRVATSKI POKAL 7: Dvostruka pobjeda u seniorkama

Vedrana Malec kao zlatna i odmah do nje Katarina Zubčić kao srebrna naše su seniorke koje su danas dominirale utrkom na 7km. Uz njih, Tena i dalje drži 100% učinak na utrkama, gdje god dođe pobjedi! Tako je danas ponovno bila zlatna kod starijih cicibanki na 2km. Yvonne Mrzljak pokazala je srčanost kod mlađih juniorki te osvojila broncu u zadnjim metrima utrke.

Natjecanje za Hrvatski pokal 7 održalo se na stazi blizu Vrbovske poljane. Po iznimno toplom vremenu i temperaturi od +10C starije kategorije vozile su utrku slobodnom, a cicibani klasičnom tehnikom.

Od naših cura koje smo već spomenuli na početku, vrlo dobre rezultate postigli su i ostali naši natjecatelji koji su danas nastupali. Jakov Kožić osvojio je 6.mjesto u kategoriji mlađih dječaka,a Fran Sučić bio je 8. Mia Kožić bila je 9. kod mlađih juniorki.

Čestitamo!PROGLAŠENJE NAJBOLJIH U SEZONI 2014/2015
PRVI I DRUGI KLUB U CICIBANIMA SEZONI 2014/2015MINI ŠKOLA SKIJAŠKOG TRČANJA ZA ODRASLE
Organiziramo skolu skijaskog trcanja za odrasle na Sljemenu kod apartmanske kuce Snjezna Kraljica!HRVATSKI POKAL 6,Brod Moravice 01.02.2015.: TENA HADŽIĆ SREBRNA
Skijaški klub „Budućnost“ organizirao je natjecanje klasičnom tehnikom za Hrvatski pokal na dobro nam poznatoj stazi u Ravnoj Gori. Natjecanje su obilježili nanosi snijega...HRVATSKI POKAL 5, Ravna Gora 31.01.2015.: HANA I LEONA IZNENAĐENJE DANA!
Na novo napadalom snijegu, u dobroj organizaciji TSK Ravnogorac osvojili smo novih 5 medalja! Najveće iznenađenje bile su bronce ...