Skijaško trčanjeAlpsko skijanje
POKLJUKA (SLO), 31.08.2013.

 

Geoplin - ljetni kup na ski-rolerima

Na međunarodnoj utrci u ski rolerima za mlađe kategorije na slovenskoj Pokljuki nastupili smo sa trenutno naša tri najbolja dječaka: Petar, Fran i Jakov. Između 12 klubova ( 10 iz Slovenije, 2 iz Hrvatske ), te 86 natjecatelja u dvije kategorije naši su se "dječaci" vrlo dobro snašli.
Trenerica Lorena zadovoljna je nastupom iako kaže: "Gubimo utrku u nizbrdicama, vidljiv je još uvijek strah od brzine dok na uzbrdicama možemo konkurirati i najboljima". Jedan slovenski trener našalio se kada je Jakov prošao pokraj njega na uzbrdici i prokomentirao da se vidi da treniramo na Medvednici :) Dakle od sada puštamo gas i nizbrdo. 
Lijepo i toplo vrijeme, uz najbolje navijačice (Miu, Mateu i Tinu) samo su poboljšali ugođaj odlično organizirane utrke od prijateljskog nam kluba Kokrica iz Kranja.

REZULTATI : Mlađi dječaci- 2,5km: 18.mjesto Jakov Kožić
                                                                  26.mjesto Fran Sučić
                        Stariji dječaci- 3,8km: 19.mjesto Petar Ivančić

 

 PROGLAŠENJE NAJBOLJIH U SEZONI 2014/2015
PRVI I DRUGI KLUB U CICIBANIMA SEZONI 2014/2015MINI ŠKOLA SKIJAŠKOG TRČANJA ZA ODRASLE
Organiziramo skolu skijaskog trcanja za odrasle na Sljemenu kod apartmanske kuce Snjezna Kraljica!HRVATSKI POKAL 6,Brod Moravice 01.02.2015.: TENA HADŽIĆ SREBRNA
Skijaški klub „Budućnost“ organizirao je natjecanje klasičnom tehnikom za Hrvatski pokal na dobro nam poznatoj stazi u Ravnoj Gori. Natjecanje su obilježili nanosi snijega...HRVATSKI POKAL 5, Ravna Gora 31.01.2015.: HANA I LEONA IZNENAĐENJE DANA!
Na novo napadalom snijegu, u dobroj organizaciji TSK Ravnogorac osvojili smo novih 5 medalja! Najveće iznenađenje bile su bronce ...