Skijaško trčanjeAlpsko skijanje
SLJEME SPREMNO ZA SNIJEG

 

Naši su članovi zajedno sa djelatincima Sljemena  pokosili i uredili stazu za skijaško trčanje.
U četvrtak  7.11. djelatnici Sljemena su pokosili stazu sa traktorom. Dva dana poslije u subotu 9.11 vrijedni članovi Kluba njih 40-tak su očistili cijelu stazu za skijaško trčanje od kamenja i granja koje je tijekom godine padalo sa drveća. Na taj smo način najbolje pripremili stazu kako bi imali što bolje uvijete za treninge i utrke tokom nadolazeće sezone.
Ujedno smo ovom prigodom pokraj staze otvorili svoju dugo očekivanu kućicu koja će nam uvelike pomoći na treninzima, pogotovo jer cemo sada imati gdje preskinuti cipele i namazati skije.
VELIKO HVALA SVIMA KOJI SU SE ODAZVALI!

 PROGLAŠENJE NAJBOLJIH U SEZONI 2014/2015
PRVI I DRUGI KLUB U CICIBANIMA SEZONI 2014/2015MINI ŠKOLA SKIJAŠKOG TRČANJA ZA ODRASLE
Organiziramo skolu skijaskog trcanja za odrasle na Sljemenu kod apartmanske kuce Snjezna Kraljica!HRVATSKI POKAL 6,Brod Moravice 01.02.2015.: TENA HADŽIĆ SREBRNA
Skijaški klub „Budućnost“ organizirao je natjecanje klasičnom tehnikom za Hrvatski pokal na dobro nam poznatoj stazi u Ravnoj Gori. Natjecanje su obilježili nanosi snijega...HRVATSKI POKAL 5, Ravna Gora 31.01.2015.: HANA I LEONA IZNENAĐENJE DANA!
Na novo napadalom snijegu, u dobroj organizaciji TSK Ravnogorac osvojili smo novih 5 medalja! Najveće iznenađenje bile su bronce ...