Skijaško trčanjeAlpsko skijanje
SVJETSKI KUP NA SKI ROLLERIMA, YVONNE : „Nisam zadovoljna"

Oroslavje (Hrvatska) je ponovno na početku nove kalendarske sezone bilo domaćin svjetskog rollerskog kupa. Iako se podrazumijeva da su skijaši trkači „doma“ na rolerima u posljednjih nekoliko godina vidi se razlika između specijalista za rolere i one kojima je primat zima i skije.

Skijaši trkači nakon naporne zime i odmora tek polako kreću sa treninzima, dok su roleraši u samom usponu i podizanju forme. Glavni je to razlog zašto ipak zaostajemo za vodećim svjetskim ski rollerašima – rekla je trenerica Lorena Malec, i nadodala : nama prava sezona počinje tek za 6mjeseci, dok će većina njih odmarati i pripremati se za ljeto.

Naš klub ove je godine predstavljala samo juniorka Yvonne Mrzljak koja je nastupila na utrci sprinta. Yvoone je utrku završila na 10. mjestu. Tužna sam i nisam zadovoljna, očekivala sam bolje – rekla je Yvonne nakon što je vidjela vrijeme u cilju.

 

Sve je to sport, iduće godine biti će bolje! PROGLAŠENJE NAJBOLJIH U SEZONI 2014/2015
PRVI I DRUGI KLUB U CICIBANIMA SEZONI 2014/2015MINI ŠKOLA SKIJAŠKOG TRČANJA ZA ODRASLE
Organiziramo skolu skijaskog trcanja za odrasle na Sljemenu kod apartmanske kuce Snjezna Kraljica!HRVATSKI POKAL 6,Brod Moravice 01.02.2015.: TENA HADŽIĆ SREBRNA
Skijaški klub „Budućnost“ organizirao je natjecanje klasičnom tehnikom za Hrvatski pokal na dobro nam poznatoj stazi u Ravnoj Gori. Natjecanje su obilježili nanosi snijega...HRVATSKI POKAL 5, Ravna Gora 31.01.2015.: HANA I LEONA IZNENAĐENJE DANA!
Na novo napadalom snijegu, u dobroj organizaciji TSK Ravnogorac osvojili smo novih 5 medalja! Najveće iznenađenje bile su bronce ...