Skijaško trčanjeAlpsko skijanje
VEDRANA OTVORILA IGRE

VEDRANA OTVORILA IGRE

Prvo ćemo reći: BRAVO!

Sa jednom od najzahtjevnijih utrka skijaškog trčanja,skiatlona 15km (7.5km klasičnom tehnikom+7.5km slobodnom tehnikom) Vedrana Malec otvorila je svoje prve Olimpijske Igre.

Kako nam je sama ispričala staza je bila jako teška, od dugačkih uzbrdica do strmih nizbrdica na kojima se postiže brzina od 70-90km/h hrabro se borila do cilja i na kraju osvojila 59.mjesto.

Probila je led, sada će svaka sljedeća utrka biti „lakša“. Vremena za odmor nema,već za nekoliko dana očekuje ju sprint natjecanje.

SRETNO VEDRANA !PROGLAŠENJE NAJBOLJIH U SEZONI 2014/2015
PRVI I DRUGI KLUB U CICIBANIMA SEZONI 2014/2015MINI ŠKOLA SKIJAŠKOG TRČANJA ZA ODRASLE
Organiziramo skolu skijaskog trcanja za odrasle na Sljemenu kod apartmanske kuce Snjezna Kraljica!HRVATSKI POKAL 6,Brod Moravice 01.02.2015.: TENA HADŽIĆ SREBRNA
Skijaški klub „Budućnost“ organizirao je natjecanje klasičnom tehnikom za Hrvatski pokal na dobro nam poznatoj stazi u Ravnoj Gori. Natjecanje su obilježili nanosi snijega...HRVATSKI POKAL 5, Ravna Gora 31.01.2015.: HANA I LEONA IZNENAĐENJE DANA!
Na novo napadalom snijegu, u dobroj organizaciji TSK Ravnogorac osvojili smo novih 5 medalja! Najveće iznenađenje bile su bronce ...