Skijaško trčanjeAlpsko skijanje
STARTALA NORVEŠKA TURNEJA

 Vedrana Malec otvorila je novu natjecateljsku sezonu FIS utrkama u norveškom Beitostolenu. „Svjetski kup prije svjetskog kupa“ kako su natjecanje novinari nazvali vozilo se kroz tri dana. Na startu je bilo više od 200natjecatelja vođeno olimpijskim pobjednicama Marit Bjoergen i Teresom Johaug.

Vedrana je prvi dan na utrci 10km klasičnom tehnikom osvojila 43.mjesto. Rezultat je to koji pokazuje da je dobro radila cijelu sezonu jer je smanjila zaostatak za pobjednicom (Teresom Johaug) u odnosu na prošlu sezonu.

Drugi dan, na utrci 10km slobodnom tehnikom, Vedrana je otišla još stepenicu niže i osvojila 39.mjesto te se po prvi puta spustila ispod 4minute zaostatka (3:54min) u toj disciplini za vodećim skijašicama svijeta.

Čestitamo!PROGLAŠENJE NAJBOLJIH U SEZONI 2014/2015
PRVI I DRUGI KLUB U CICIBANIMA SEZONI 2014/2015MINI ŠKOLA SKIJAŠKOG TRČANJA ZA ODRASLE
Organiziramo skolu skijaskog trcanja za odrasle na Sljemenu kod apartmanske kuce Snjezna Kraljica!HRVATSKI POKAL 6,Brod Moravice 01.02.2015.: TENA HADŽIĆ SREBRNA
Skijaški klub „Budućnost“ organizirao je natjecanje klasičnom tehnikom za Hrvatski pokal na dobro nam poznatoj stazi u Ravnoj Gori. Natjecanje su obilježili nanosi snijega...HRVATSKI POKAL 5, Ravna Gora 31.01.2015.: HANA I LEONA IZNENAĐENJE DANA!
Na novo napadalom snijegu, u dobroj organizaciji TSK Ravnogorac osvojili smo novih 5 medalja! Najveće iznenađenje bile su bronce ...